6611
Rihanna besna jer se Chris Brown ponovo viđa sa Karrueche Tran

Rihanna besna jer se Chris Brown ponovo viđa sa Karrueche Tran

6611
SHARE

null

Mediji su preneli kako je Chris Brown bio na divljoj žurci u Parizu, gde se zabavljao sa gomilom devojaka a na svoj koncert u glavnom gradu Francuske pozvao je i bivšu devojku Karrueche Tran.

“Ne može da ukapira kako se Chris nikad neće promeniti. Dala mu je toliko prilika otkako ju je pretukao 2009. godine a on je i dalje povređuje izlazeći s drugim devojkama. To što ga je posetila Karrueche još je jedan udarac Rihanni. Njeni fanovi iovako su ljuti što je ona ponovo s njim”, prenosi jedan insajder za The Sun. Rihanna je zbog svega odustala od puta u Pariz, a sa da druge strane, Karrueche će biti na Chrisovom nastupu u Dubaiju.

FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. Rihanna je u dobrim odnosima sa Chrisom i sinoc je onjavila jos jednu sliku sa njim <3
    A sto se tice kurvetine Karuecche ili kako se vec zove nek da Bog da crkne sto pre!

  2. Ona je sinoc  na twitteru objavila jos jednu sliku sa njim i napisala je da joj nedostaje <3
     Karrueche je asistent njegov stiliste ili tako necega pa zato korsti svaku priliku da se priblizi Chrisu,ali on voli samo Rih i to je dokazao kada je postavio jos jednu sliku od njih dvoje i na instagramu stalno lajkuje slike na kojima su on i Rih zajedno :)

  3. Hahahahh neces joj ti reci kako ce te ona zvati ako vec hoces da te ona ili bilo ko zove tako onda promeni ime -.-

  4. @RihannaNavy ,,Ako vec hoces da te ona ili bilo ko zove  tako onda promeni ime,, Vidim da si i ti nova.Da ti pojasnim niti ja tako zelim niti sta, mene su svi ovde poceli da zovu LYM i to jos odavno jos kad ti nisi ni znala za portal a to je skraceno od LOVEYOUMILEY KONTAS ? Pa joj kazem kako skraceno da me zove da se ne ”izdvaja”

  5. Vidim ja da si ti corava!Ja za ovaj portal znam od 2011 i od 2011 imam profil na Bravo.rs , a ako tebi to znaci da sam nova ubi se molim te -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.