983
Rezultat za ponos: Humanitarni singl One Directiona je na prvom mestu u...

Rezultat za ponos: Humanitarni singl One Directiona je na prvom mestu u 63 zemlje sveta!

983
SHARE

 photo OneDirection-1565325_zps9702deaa.jpg

Treba li još neki dokaz da su One Direction osvojili svet? Njihova obrada pesme “One Way Or Another” vlada listama u neverovatne 63 zemlje a momci iz benda vrlo su ponosni na svoju armiju Directionera koja je kupila ovaj singl.

Treba li uopšte napominjati da je ovo daleko najuspešniji singl u istoriji godišnjeg humanitarnog događaja “Comic Relief”? Kako prenosi časopis The Mirror, 1D je praktično prvi u svim krajevima sveta gde se ova pesma prodaje – u Americi, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Argentini, pa čak i Singapuru, Egiptu ili na Novom Zelandu. Direktori “Comic Reliefa” presrećni su što je One Direction pristao da se uključi u ovaj projekat. “Nismo mogli da odaberemo bolji bend za snimanje oficijalnog singla za ‘Comic Relief’ koji je ušao u svoju 25. godinu. Ovo je prvi put da imamo singl koji se strašno dobro prodaje na globalnom nivou”. Bravo momci, bravo Directioneri!

IZVOR: Life Content

24 KOMENTARA

  1. Naravno!
    To smo i ocekivali! Mi smo ponosni na njih! To je zaista divno sto rade, jako sam srecna zbog sve te dece kao i zbog njih! Volela bih i ja jednog dana da snimi ili uradim nesto za humanitarnu akciju!
    Sutra izlazi spot! Jedva cekam! Tumbs up if you are proud Directioner!
    I jel ste gledali njihov nastup na Brit Awards! Sada je bilo uzivo! Za one koje nisu bili u mogucnosti bilo je superr!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.