Start Stars Hot News! Režiser hvali Roba: Pattinsonova karijera neće prestati posle “Twilight”-a

Režiser hvali Roba: Pattinsonova karijera neće prestati posle “Twilight”-a

SHARE

Robert Pattinson uspeo je da izvede jedan od najtežih trikova u Holivudu: Nakon teen idola i uloge u Twilight filmovima, transformisao se u ozbiljnu filmsku zvezdu. Poslednji režiser sa kojim je sarađivao, Warner Herzog, pohvalio je poteze slavnog glumca i predvideo mu uspešnu karijeru.

Nakon što je snimljen poslednji film iz Twilight serijala – Breaking Dawn Part 2, Rob je dobio uloge u filmu “The Rover” i “Mission: Blacklist”, a potom i u Herzogovoj drami “Queen of the desert” u kojoj će igrati uz Naomi Watts i Juda Lawa. Herzog, koji važi za jednog od najboljih holivudskih reditelja, smatra da je angažovanje Roberta na njegovom novom filmu sjajan potez, kao i da je glumac veoma inteligentan.
“Robert zna da mora da se izvuče iz tog tipa uloge teen zvezde, koja kratko traje. On je veoma inteligentan čovek. Dobro piše. Tačno zna šta radi”, kaže Herzog za jedan nemački list. Dakle, Rob zaista ima sve – izgled, inteligenciju, novac, ali i Kristen Stewart, trenutno jednu od napoželjnijih glumica. Nema sumnje da njegovo vreme tek dolazi!

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR