Start Stars Hot News! Rekordna prodaja ulaznica: 1D će zaraditi 70 miliona funti od “Where We...

Rekordna prodaja ulaznica: 1D će zaraditi 70 miliona funti od “Where We Are” turneje

SHARE

one direction

I naredna godina biće finansijski veoma uspešna za momke iz grupe One Direction pošto se predviđa da će zaraditi neverovatnih 70 miliona funti od svoje predstojeće turneje po stadionima.

Analitičari predviđaju da će prihod od koncerata, za koje je prodaja ulaznica počela juče, dostići astronomske visine. List Sunday Mirror preneo je izjavu anonimnog izvora iz vrha muzičke industrije, koji tvrdi da bo Louis, Liam, Harry, Zayn i Niall mogli da zarade po 14 miliona funti od prodaje ulaznica i prateće zarade. “A u to nismo uračunali prodaju albuma i DVD-ja”, dodao je izvor. “To će biti još jedna veoma profitabilna godina za One Direction.”
Ulaznice za koncerte su toliko tražene da je posle samo pola sata zakazano još nekoliko datuma i nastupa. Prodavci ulaznica putem interneta kaže da je 200.000 fanova juče stajalo u “virtuelnom redu” kako bi osiguralo svoje mesto na 1D koncertu. Momci su bili presrećni zbog ovih vesti, pa su na Twitteru iskazali svoje oduševljenje. “Ovo je ludo!” napisao je Harry Styles, dok je Zayn dodao: “Ne mogu da verujem! Dodajemo još koncerata, u Mančesteru 1. juna i u Londonu 8. juna 2014. Ljudi, vi ste neverovatni!” Liam je napisao: “Hvala mnogo svima vama koji ste nam pomogli da ostvarimo naše najluše snove!”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR