262
Rebecca Black otima Bieberu titulu najomraženije osobe na YouTubeu

Rebecca Black otima Bieberu titulu najomraženije osobe na YouTubeu

262
SHARE

Nova internet zvezda, koja trenutno ima hit “Friday” i snima novu pesmu, ozbiljna je konkurentkinja Justinu Bieberu da ima najveći procenat “ne sviđa mi se” klikova na YouTube videu i da time bude i proglašena najomraženijom osobom na tom servisu.

Justin je prošle godine tu titulu dobio zbog oko milion negativnih klikova na pesmu “Baby”. Međutim, ta pesma je do sada pogledana 500 miliona puta, dok je Rebeccina pogledana “samo” 70 miliona puta i ima 1,100,000 “ne sviđa mi se” klikova. “Mislite da me spuštate i terate da ne želim više ovo da radim, ali zapravo me samo činite još jačom i terate me da učinim još više”, izjavila je Rebecca.

29 KOMENTARA

  1. Ima 13 godina a kao postaje zvezda msm zvezda padalica uzas! :\ Ima dobru jako dobru reklmamu i msm da ce je to uciniti poznatom :\

  2. ne razumijem šta ona misli..ako ima njih nekoliko koji su (naglašavam) svojim talentom postali poznati,da ako ona snimi pjesmu koju je smislila  dok se igrala sa barbikama,mislim….A da baš..13 godina i oni idu na party i sve u autu..Možeš misliti.

  3. Ja nmg vjerovati da je kao prvo uporedjuju sa nekim kao sto je Justin, msm i hejteri bi se slozili sa mnom, koliko ga ko mrzio ipak je bolji od nje! Kao drugo nmg verovati da je neke velike zvezde podrzavaju i smatram da je to sramota… Msm nije da je sad totalno mrzim ali draga curo nemas talenda idi se bavi manekenstvom, samo si lijepa! Pozz

  4. Ova devojka nije napravila nista lose…mozda nezna da pjeva (samo sam jednom cula pesmu,nisam obratila paznju na glas) ali ona veruje u sebe i zeli da joj se san ostvari u tome ima moju potpuno podrsku.Ima samo 13 (kao ja) pa ima vreme da radi na glasom.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.