Start Stars Hot News! Reakcije poznatih na smrt Amy Winehouse

Reakcije poznatih na smrt Amy Winehouse

SHARE

Brojni poznati muzičari, glumci i umetnici i ostale zvezde šokirani su smrću Amy Winehouse. Twitter, Facebook i ostale društvene mreže prepuni su izraza saučešća i reakcija poznatih.

Demi Moore na svom je Twitter profilu napisala: “zaista tužne vesti o smrti Amy Winehouse. Moje srce je uz njenu porodicu. Nadam se da će njena izmučena duša naći mir”. Njen suprug, Ashton Kutcher napisao je: “Rip Amy Winehouse”. Rihanna je takođe komentarisala smrt koleginice: “Dragi Bože smiluj se. Sada mi je zbog ovog zlo”.

Starleta Kim Kardashian takođe nije propustila da komentariše smrt britanske muzičarke na svom Twitter profilu: “Upravo sam čula vest da je Amy Winehouse umrla. Koji istinski talent. Molim se za to da je na boljem mestu i u miru”. Tugu je iskazao i frontmen grupe Smashing Pumpkins, Billy Corgan: “Žao mi zbog toga što sam čuo o Amy Winehouse. Žalim svaki put kad neko od naših umre. Tragedija, nema sumnje. Zaista sam tužan”.

S druge strane, reperka Nicki Minaj mislila je da je sve laž. “Molim vas, recite mi da Amy Winehouse nije umrla. Je li ovo neka bolesna šala?”, napisala je na svom Twitter profilu. “Upravo sam saznao. Osećam bol. Osećam bes. Odmaraj prelepa devojko, odmaraj. Slobodna si”, napisao je Ricky Martin. Bryan Adams utvrdio je da će Amy svima zauvek nedostajati, dok je poznati CNN-ov novinar, Anderson Cooper objavio na profilu da je svet ostao bez velikog talenta.

“Ne mogu uopšte da dišem sad. Toliko jako plačem, jer sam izgubila jednu od mojih najboljih prijateljica. Voleću te zauvek Amy i nikad neću zaboraviti pravu tebe”, tvrdi Kelly Osbourne. Big Boi iz Outkasta stavio je britansku pevačicu uz rame brojnim tragično preminulim muzičarima: “Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix i sada Amy Winehouse. Svi su umrli s 27. godina. Počivajte svi u miru”.

OSTAVI KOMENTAR