Start Stars Hot News! RBD učestvuje na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu naredne godine?

RBD učestvuje na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu naredne godine?

SHARE

maite-perroni-cachito-de-cielo-66914198

Producent Pedro Damian najavio je kako će se grupa RBD ponovo okupiti, ali Maite Perroni nije sigurna da je to moguće u ovom trenutku.

“Nisam pričala sa Pedrom, sve informacije dobila sam iz medija i kroz komentare na društvenim mrežama, ali istina je da nisam u kontaktu s njim i ne znam kakvi su planovi”, rekla je Maite u svom obraćanju medijima. Upitana da li bi RBD zaista mogao da se okupi za potrebe otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu sledeće godine u Brazilu, Maite ne odbacuje takvu mogućnost. “Verujem da je RBD vrlo važan deo naših života i tako će i ostati. Ne znam da li će biti nešto od svega, ali bilo bi to lepo. Ne mogu da vam kažem nešto više jer ništa ne znam. Stvarno nisam pričala s Pedrom. Mislim da će se desiti nešto lepo, ali ne znam kad.”

url

Govoreći o ličnim planovima, Maite kaže kako ima nameru da se vrati snimanju serija, ali da joj je sad muzička karijera ipak najbitnija. “U jednom trenutku vratiću se na TV, jer nisam razmišljala o tome da nastavim s glumom. Sad sam fokusirana na izlazak mog album, a onda videćemo – korak po korak”, zaključila je. Ona dodaje i kako trenutno nema dečka: “Zaljubljena sam u svojih 12 pesama na novom albumu, kao i u ovu fazu svog života.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR