Start Stars Hot News! RBD se ponovo okuplja: Uskoro stiže dokumentarac o grupi!

RBD se ponovo okuplja: Uskoro stiže dokumentarac o grupi!

SHARE

rbd

Nije nikakva šala ili igra reči – slavna meksička pop grupa RBD ponovo se okuplja i snimiće dokumentarac u kome će fanovima pokušati da objasni kakvi su stvarni odnosi unutar benda ali i odgovori na brojne glasine koje su ih pratile.

Producent Pedro Damian objašnjava kako je popularnost RBD još uvek velika, a zbog obožavalaca koji i dalje zahtevaju njihovo povratak na scenu. “Iako oni više nisu zajedno, bend je još uvek živ a stalno se pojavljuju novi fan klubovi. Javnost ne zna mnogo toga, pa bi bilo interesantno saznati više o ličnostima koji čine RBD”, ispričao je producent.

U samom dokumentarcu imaćemo priliku da vidimo snimke i slike načinjene pre koncerata i iza scene a saznaćemo i da li je zaista bilo svađa između članova grupe kao što su tabloidi pisali. Već je pripremljeno čak 80 sati materijala, pa je preostalo da se odaberu scene koje će se naći u filmu. Damian navodi i kako mu je i dalje velika želja da se RBD okupi i krene na turneju, jer smatra da je ova grupa bila poseban i neponovljiv fenomen.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR