Start Stars Hot News! Razočarani roditelji Elisabette Canalis: “George Cloone bi nam bio dobar zet”

Razočarani roditelji Elisabette Canalis: “George Cloone bi nam bio dobar zet”

SHARE

Elisabetta Canails nije davala izjave medijima otkako su ona i George Clooney objavili da prekidaju svoju dvogodišnju vezu.

Međutim, o psihičkom stanju italijanske starlete, nakon prekida s glumcem, progovorili su njeni roditelji. “Elisabetta je vrlo deprimirana. Razgovarala sam s njom i jako je tužna, ali takve stvari se događaju”, izjavila je Elisabettina majka Bruna. Ona je prvi put upoznala Georgea Clooneya na Sardiniji prošle godine kada ga je Elisabetta dovela na upoznavanje s roditeljima. “On je vrlo drag čovek, jako je zabavan. Bilo nam je lepo, ali stalno su nas paparaci fotografirali, a mi nismo navikli na to”, kaže Bruna.

Elisabettin otac, doktor Cesare Canalis priznaje da mu je žao što slavni glumac neće postati deo njegove porodice. “Sigurno bi bio dobar zet, ali moja kćerka je ta koja odlučuje”, rekao je Cesare. George i Elisabetta objavili su medijima prošle nedelje da raskidaju vezu. O razlozima raskida se za sad samo nagađa. Italijansko izdanje časopisa Vanity Fair nedavno je objavilo da je Elisabetta pre nekoliko dana bila kod Clooneya u njegovoj vili na jezeru Como. Starleta je navodno želela da razgovara s njim i rešiti neke stvari. “S njom je bio njen pas, a ona je mnogo pušila”, rekao je izvor.

OSTAVI KOMENTAR