Start Stars Hot News! Razočarani Directioneri mole Liama Paynea da ostavi cigarete

Razočarani Directioneri mole Liama Paynea da ostavi cigarete

SHARE

liam1

Liam Payne izazvao je neočekivanu reakciju svojih fanova pošto je Niall Horan objavio fotografiju sa njihove turneje u Japanu, na kojoj se vidi kako Liam drži cigaretu.

Pažljivim Directionerima na fotografijama koje objavi neko od čuvene petorke ne može da promakne ni najmanji detalj, pa tako ni cigareta u Liamovoj ruci, zbog čega su mu putem Tvitera uputili brojne molbe da se reši ovog ružnog poroka. “Znam da su to stare vesti, ali i dalje ne mogu da prežalim što Liam puši. Molim te, prestani”, napisao je jedan Directioner, dok je drugi naveo: “Liame, pušenje nije kul. I košta dosta novca. Zbog toga smrdiš kao pepeljara a na kraju će te to verovatno i ubiti. Razočaran sam u tebe.”
Liam nije jedini član One Directiona koji je pušač, pošto su Zayn Malik i Harry Styles takođe u nekoliko navrata viđeni sa cigaretama. Zayn je čak u nedavnom intervjuu priznao da se trudi da ostavi cigarete, ali da mu teško ide. “Sada popušim oko osam ili devet na dan. Teško je da ih ostavim, ali nadam se da ću uskoro prestati. Ne želim da to utiče na moje zdravlje. Ne želim da kada ostarim budem jedan od onih očeva koji ne mogu da trče u parku ni deset minuta a da se ne zadišu”, rekao je on.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

OSTAVI KOMENTAR