170
Razočarana: Umesto prstena, Jennifer Aniston dobila torbicu

Razočarana: Umesto prstena, Jennifer Aniston dobila torbicu

170
SHARE

Jennifer Aniston je za Božić doživela razočaranje od svoj dečka Justina Therouxa. Glumica je očekivala verenički prsten i već je bila spremna da kaže “da”, ali Justin je imao drugačije planove i darovao joj skupocenu torbicu, pišu američki mediji.

“Bila je sva uzrujana i razočarana. Spremila se da pristane na venčanje, i onda ju je iznenadio. Počeli su da se svađaju i bili su na ratnoj nozi nekoliko dana”, ispričao je jedan izvor. Justin je nakon svađe seo na motor i krenuo prijatelju u Njujork, gde je ostao neko vreme. “Trebalo mu je prostora. Jen ga previše pritiska, i svesna je toga, ali misli da on ne ulaže dovoljno u njihovu vezu”, dodaje izvor. Jen je s Justinom počela da izlazi dok je on još bio u 14-godišnjoj vezi s devojkom koju je na kraju zbog zvezde “Prijatelja” ostavio.

15 KOMENTARA

  1. HAHAHHAHAHAHHA…Crkavam xD …

    Odakle joj to da ce dobiti prsten? Joooj. xD HAAHAHAH..

  2. a ona se jos pripremala kako da kaze da! to je isto kao iz onog filma prestupna godina. kad je drugarica cure vidjela njenog momka kako ide u zlataru, pa se na kraju ispostavilo da je dobla nausnice.

  3. Sta je vama?! Ne mogu da verujem kako ste zli! Kao prvo, ko zna da li je ova vest uopste tacna.. Cisto sumnjam! Drugo, Jennifer je zasluzila da se konacno uda, dobije decu i bude srecna! Ne mogu da verujem da je nekome drago sto se, navodno, ispalila i nije dobila zeljeni poklon, ili da pricate kako ne ume da ceni ono sto dobije. Ne gutajte odmah ono sto procitate. U svakom slucaju, ja joj zelim sve najbolje! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.