92
Raznežena Angelina Jolie provela pauzu između snimanja s malim Paxom

Raznežena Angelina Jolie provela pauzu između snimanja s malim Paxom

92
SHARE

Angelina Jolie iznenadila se juče kad joj je na set novog filma u posetu došao maleni sin Pax. Malenom dečaku očigledno je nedostajala mama pa je posetio snimanje filma “The Tourist” kako bi proveo vreme s njom. Raznežena Angelina tada je prestala sa snimanjem i poigrala se s dečakom.

Image Hosting by imagefra.me

Možda se Brad Pitt boji da Angelina ne počne svoje pauze između snimanja provoditi sa zavodnikom Johnnyjem Deppom, pa je zato doveo sina na set filma svoje drage. Naime, u poslednje vreme sve su glasnije priče prema kojima se Angie i Johnny simpatizuju, a nedavno je o tome progovorio i sam Depp, kad je svoju koleginicu nazvao predivnom ženom.

Image Hosting by imagefra.me

3 KOMENTARA

  1. Joj, ovi u holividu sve PREVISE uzimaju zdravo, za gotovo. Msm stvarno, neko kaze nesto, i od toga svi paparazi misle da se oni zabavljaju… Pa stvarno, i celebritiji imaju zivot. Poznati vise ne mogu NISTA da kazu, a da paparaci obrnu reci okolo naokolo da bi napravili ono sto se njima dopada…

  2. OMG!!!!Bas je lepa ,kad bi mene htela da usvoji bio bih najsrecniji na svetu.Nebi me cudilo da se Angelna predomisli u vezi Pitta i odluci za Deppa.Bilo bi najbolje da se osim prijateljstva izmedju njih dvoje ne desi nista drugo!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.