Start Stars Hot News! Razmaženi Justin Bieber: Svađa sa porodicom i ignorisanje Beliebera

Razmaženi Justin Bieber: Svađa sa porodicom i ignorisanje Beliebera

SHARE

null

Iz Britanije nastavljaju da stižu zabrinjavajuće vesti o Justinu Bieberu – mediji ovog puta prenose da se Biebs poneo kao razmažena zvezda i iskulirao obožavateljke koje su satima čekale da ga upoznaju.

Kako prenosi časopis The Sun, Justin je u ponedeljak počeo da divlja nakon što su ga ljudi iz njegovog tima zamolili da konačno izađe na scenu a potpuno je iskulirao i jednu svoju Belieberku koja je preko jednog takmičenja došla u priliku da ga upozna. Jus je sa 15-godišnjom devojkom proveo manje od 10 sekundi a svima je jasno rekao: “Ovo je moj koncert i počeću ga kad ja hoću”, prenosi časopis. Jedan od radnika u koncertnoj areni kaže kako je prisustvovao svađi koja se dešavala uoči nastupa. “Svađao se sa svojim menadžerima, svojom familijom. Stvarno je bila neprijatna atmosfera. On se ponašao u stilu ‘Ja sam ovde zvezda i radiću šta god poželim’.

null

Drugi radnik koji se predstavio kao Ellie Grace je rekao: “Nadam se da više nikad neću videti toliko razočaranih fanova kao te noći. Voleo bih da znam zašto je Bieber mislio da je u redu da njegovih 20.000 fanova čeka dva sata.” 43-godišnja Jane Mayhew došla je na koncert sa svoje tri kćerke ali je morala da ga napusti posle samo par pesama, jer kao i mnogi posetioci ne živi u Londonu. Njena kćerka Courtney je opisala svoje razočarenje medijma: “Videli smo bukvalno tri pesme, sve sa njegove stare turneje. Čak i za to vreme delovao je nezainteresovano.”

null

Za The Sun je govorio i otac 15-godišnje devojke koja je dobila šansu da upozna Justina, a malo je reći kako je bio razočaran Bieberovim ponašanjem prema njoj: “Prema mojoj kćerki i njenoj prijateljici poneo se užasno, kao da su prljavština. Pobedile su na takmičenju i dobile priliku da ga upoznaju a uz sve to su platile svaka po 200 evra da bi ga videle na koncertu. A kako im se on odužio? Tako što se ponašao kao razmaženo derište. Odvratan je.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR