621
Razmažena diva: Selena Gomez odbila da snima scene jer joj je bilo...

Razmažena diva: Selena Gomez odbila da snima scene jer joj je bilo prevruće?

621
SHARE

Selena je oduvek važila za dobru devojku, pa najnoviji navodi kako je vrlo zahtevna na snimanju svog filma “Parental Guidance Suggested” zvuče prilično iznenađujuće.

null

Ipak, jedan izvor za Star magazin prenosi kako je Selena napravila problem, jer nije želela da snima scene uz obrazloženje da je previše vruće napolju. “Selena je rekla režiseru jasno i glasno kako je previše toplo, pa ne može da pruži svoj maksimum. Tražila je da sačekaju da temperatura padne. Svi ostali su bili spremni za snimanje, ali Selena je odbijala da napusti svoju klimatizovanu prikolicu. Svi su bili ljuti što moraju da čekaju čitav dan, dok sunce ne počne da zalazi.”

61 KOMENTARA

  1. ala ste prsli pod 1 ovo je od prosle godine(slike) gde je bila uzasno mrsava hvala bogu sad se ugojila pod 2 vi znate dal je zbog vrucine??? aloo to je californija HELLO tamo je uvek nestabilno vreme nije Srbija i danasnji uzasno topao dan! -.- i uvek sam pricala da je ona jako razmazena i nafurana ali je ok ….i msm da je to zato sto je za jusom u vezi pa umislila da je kraljica sveta ali njena stvar boli nas uvo… i dosta sranja brt kad niko od nas nza sta se zbiva na tom filmu zato ucutIte i END!!!!!!!!!!!!

  2. Umislila je da je neka velika glumica,pa da moraju da joj se ispunjavaju zahtevii -.- Ja da sam na mestu tog rezisera,dala bih joj otkaz ili je upozorila otkazom ako vec nece da snima -.-

  3. ‘razmazena diva’ ,mislim stvarno ste sad preuvelicali
    i sta sad je razmazena i mnogo izvoljeva,pa pametna je zato sto su vrucine nenormalno ogromne.ne bi mogla ni pola sata da izdrzi da je radila,pa radice drugi put. o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.