1089
Razlike u stavu oko Justina Biebera neće pokvariti prijateljstvo Selene i Taylor

Razlike u stavu oko Justina Biebera neće pokvariti prijateljstvo Selene i Taylor

1089
SHARE

Selena-Gomez-and-Taylor-Swift---2013-Billboard-Music-Awards-in-Las-Vegas-04-560x840

Ono o čemu su tabloidi odavno pisali, pokazalo se kao tačno na dodeli Billboard muzičkih nagrada – Taylor Swift nimalo “ne miriše” Justina Biebera. Ipak, američki mediji prenose da se Sel i Tay zbog toga neće svađati.

“Selena i Taylor ostaju prijateljice, bez obzira da li će ona biti u vezi sa Justinom ili ne. Selena znam da Taylor nije smetnja njihovoj vezi i da ona sama donosi svoje odluke”, prenosi jedani izvor za HollywoodLife. “Na kraju dana, Selena zna da je za nju najbolje da ostane u prijateljskim odnosima i sa Justinom i sa Taylor, jer se njih dvoje svakako neće viđati, osim na ceremonijama. Svako može na par sati da odglumi kako voli nekog.”

IZVOR: Life Content

26 KOMENTARA

    • Lupas gluposti. Taylor samo želi da zaštiti Sel. Zar svi mi nismo subjektivni kada je u pitanju osoba do koje nam je stalo? Svejedno ko je ” kriv” za njihov prekid, ali Selena je bila povrijedjena i Taylor ju je tjesila i naravno da ona kao bff ne želi da Sel prolazi kroz isto. Dzaba ako se Sel i Biebs vole a imaju milion problema koji im ne dozvoljavaju da budu sretni. Normalno je da Tay tako reaguje.

      I samo da znaš da je ona u svom čitavom životu izlazila sa 6 momaka, kao i da joj je prva veza trajala godinu dana. Nije ona kriva kad je kreteni otkace preko telefona (Joe Jonas) ili kad je varaju. To je tako grozno.

  1. Orhideja- Selena patila kad su Raskinuli ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA aj ne zasmejavaj me,ona je otisla u emisiju i rekla da ga je rasplakala…………i jos se smejala,Selena nije bila povredjena nego je njega povredila -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.