317
Razlaz: Lady Gaga i Taylor Kinney više nisu zajedno

Razlaz: Lady Gaga i Taylor Kinney više nisu zajedno

317
SHARE


Par je odlučio da se raziđe jer će narednih 110 dana pevačica biti na turneji, ali i zato što Kinney “Ne može potpuno da razume Gagu”.

null

Za Us Weekly, jedan izvor blizak paru otkriva: “Ona će biti na turneji nonstop do sledeće godine i smatra kako ne može imati vezu u isto vreme. Ona nema prostora za bilo šta drugo. Njen posao je u potpunosti obuzima.”

null

Ipak, rečeno je i da par nikad nije ni imao preterano ozbiljnu vezu, iako su praktično bili nerazdvojni poslednjih godinu dana. “Taylor je razmišljao samo o sebi, nije potpuno razumeo Gagu”, izjavio je prijatelj para. “Obožavala je to što je osvojila ovog momka kojeg svi smatraju jako zgodnim. Ipak, nikad se nije činilo da će to potrajati. Taylor i Gaga jednostavno nisu bili povezani.”

FOTO: SIPA

12 KOMENTARA

 1. Kako je retardirana…samo da je normailna mnogo bih je volela………………aaaaaaa….ovako????!!!!!!!!!!!!!!!

 2. “Ona nema prostora za bilo šta drugo. Njen posao je u potpunosti obuzima.” – Zato će i na kraju da ostane baba devojka….i plus  dodatni faktor, jer je uvrnuta. 

 3. Neverovatno…ovde kao da samo imbecili komentarisu…..

  Naravno da nije mogao da razume Gagu,jer je ona jedinstvena,i samo jedna takva osoba postoji na svetu…Nije on ni dovoljno pametan da bi je razumeo….

  Pod 1:
  A ako vi neki ovde ne volite zbog njenog stila oblacenja,to je zato sto ste vi ”fenseri” i ne slusate muziku nego gledate izgled,a ocigledno se ne razumete ni u njen nacin zivota…verovatno volite neki Boy bend ili nesto slicno…

  Pod 2:
  Slusajte muziku,mozda vam nesto i dodje do tih glava…

  Pod 3:
  Sta vam znaci to ”ostace baba devojka”….u kom vi veku zivite ljudi….i sto mora da ima muza i decu….jel to zakon da mora!??!?!?
  Ako nadje savrsenog,mozda ce imati sa njim decu i vencati se,ako ne bice sama i srecna…bolje nego sa nekim idiotom….

  @MSBLP:
  Sta ti imas protiv ljudi koji su drugaciji????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.