Start Stars Hot News! Razgolićena i nežna Lady GaGa u novoj verziji spota “You and I”

Razgolićena i nežna Lady GaGa u novoj verziji spota “You and I”

SHARE

Potpuno prirodnu, bez jake šminke i ekscentričnih odevnih kombinacija Lady GaGu skoro niko nije mogao da zamisli. Tek objavljeni crno-beli film, u kom pevačica na ženstveniji način otkriva sebe, govori da je ona ispod kostima ipak normalna i, povrh svega, zgodna devojka.

Mnogi nisu mogli ni da zamisle kako kontroverzna Lady GaGa izgleda bez napadne šminke, ekscentričnih frizura i čudnih odevnih kombinacija, ali tek snimljeni video u kom sebe prikazuje u prirodnom izdanju je na pevačicu i ono čime se ona bavi bacilo novo svetlo.

Video, koji je nazvala Modni film, prikazuje nju sa licem bez šminke, telom na kojem su zanimljive tetovaže i zavidnom figurom o kojoj mnoge dame mogu samo da sanjaju. Uz graciozne pokrete balerine i ženstvenu, laganu odeću GaGa pokazuje svoju drugu, prirodniju stranu.

[youtube cqA89cpwwSg]

Istetovirana zmija na levoj butini i ruže u donjem delu leđa dok se lagano spušta na pod čine je privlačnijom nego ikada. Pevačica namerava da snimi seriju od pet modnih spotova, a prvi, koji je objavila, nosi naziv Haus Of U featuring Nymph. Sada se sa razlogom može tvrditi da ova dama poznaje formulu za uspeh u svetu šou biznisa. Uz dovoljno originalnosti, kreativnosti i hrabrosti za neobične kostime i nije čudno što je postala nosilac popularnosti svetskih razmera.

Izvor: www.rts.rs

OSTAVI KOMENTAR