Start Stars Hot News! Razdvojenost im teško pada: Cheryl Cole zabrinuta za budućnost svoje veze sa...

Razdvojenost im teško pada: Cheryl Cole zabrinuta za budućnost svoje veze sa Treom Hollowayem

SHARE

cheryl1

Ljubavni život Cheryl Cole ponovo se našao u centru pažnje javnosti pošto tabloidi pišu da je zabrinuta za budućnost svoje veze sa plesačem Treom Hollowayem, pošto sada žive na suprotnim krajevima planete.

Pevačica se nedavno vratila u Veliku Britaniju kako bi radila na svom novom albumu, dok je Tre ostao u Los Anđelesu, gde radi. Izvor blizak slavnoj zvezdi progovorio je o njenim strahovima za magazin Closer.
“Teško im je. Pokušavaju da održe vezu preko telefona, ali nekad prođe dan ili dva da se uopšte ne čuju. Kada je kod Cheryl veče, kod Trea je jutro i on žuri u plesni studio tako da konstantno pokušavaju da se čuju”, rekao je izvor.
Cherylin razvod od fudbalera Ashleyja Colea zbog njegovog neverstva ostavio je loš trag u njenom životu, a posebno joj je teško palo to što su u svemu tome mediji stalno pisali. Zato se nada da će njena veza sa Treom opstati.
“Ona želi da bude u vezi u kojoj se oseća poštovano i sigurno, a ne da se plaši za budućnost. On kaže da se ponekad oseća kao da samo čeka kada će ona raskinuti. Ona ne zna kako da popravi stvari i da ih ponovo zbliži, pa stalno traži savete od prijatelja.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR