Start Stars Hot News! Rat LiLo i Avril Lavigne!!!

Rat LiLo i Avril Lavigne!!!

SHARE

Lindsay Lohan skinula je rukavice i započela rat s mladom pevačicom Avril Lavigne. Mlade su se zvezde, navodno, opasno posvađale nakon što je Avril javno etiketirala LiLo kao gubitnicu. Njihova je svađa izbila pred gostima holivudskog restorana Chateau Marmont, a na kraju prepirke Lohan je želela da osoblje izbaci Lavigne.

“Svađa je započela kada je Lindsay svratila do stola, za kojim je sedela Avril s društvom i dečkom Brodyjem Jennerom. LiLo je želela pozdraviti pevačicu, no čim je pristupila stolu, Avril joj je rekla: `Goni mi se s očiju, ti si lažnjak, prava si gubitnica. Ne volim one koji se pretvaraju. Ne približavaj se ni meni ni mojim prijateljima!`”, rekao je jedan očevidac.

Lindsay je na to poludela i počela vrištati: “Nemoj mi pretiti”, nakon čega je otišla do osiguranja i naredila im da izbace Avril. No, oni su odbili to učiniti, pa je LiLo izjurila iz restorana.

“Činilo se kao da se Lohan pokušavala ponašati prijateljski kako bi impresionirala Avriline prijatelje. Avril sada izbegava odlaziti u taj restoran kada misli da bi Lindsay mogla biti tamo jer ne želi više drame”, kaže izvor.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR