Start Stars Hot News! Rat bojbendova: One Direction kritikuje The Wanted

Rat bojbendova: One Direction kritikuje The Wanted

SHARE

The Wanted su poznati po kritikama na račun svojih kolega, a nekoliko puta do sad “potkačili” su i One Direction. Ipak, ovo je prvi put da su im momci iz 1Dja uzvratili.

null

Članovi grupe su u intervjuu za časopis Fabulous govorili o svojim velikim rivalima ali nisu želeli direktno da ih kritikuju, već su samo izrazili žaljenje što ih The Wanted napada. “Jedina loša stvar za mene jeste što su bili vrlo prijateljski raspoloženi prema nama uživo, ali kad se obraćaju medijima, pričaju ružne stvari. Nikad nismo učinili ništa loše, samo smo išli unaokolo radeći naš posao. Nikad nismo namerno vređali bilo koga i još uvek nismo ni ništa rekli o njima”, otkriva Liam Payne.

null

One Direction poriče da se dva benda međusobno takmiče za dominaciju na top listama ali napominju kako imaju mnogo više fanova od The Wanteda. “Mislim da nema takmičenja među nama. Oni pevaju dens muziku. Za mene je dovoljno da pogledate broj sledbenika na Twitteru, što mislim da mnogo govori.” Zvanični podaci govore da One Direction na Twitteru prati 5 puta više ljudi.

OSTAVI KOMENTAR