125
Rat bendova: kolega optužuje Jareda Leta da je običan pozer

Rat bendova: kolega optužuje Jareda Leta da je običan pozer

125
SHARE

Greg Puciato, pevač benda Dillinger Escape Plan se preko interneta obratio frontmenu grupe 30 Seconds to Mars, rekavšio mu da je običan pozer i da treba da se vrati glumi.

Puciato je na svom Twitter nalogu ostavio gomilu poruka namenjenu za Leta u kojima se dotakao svega i svačega, uključujući i Jaredove frizure.

“Koliki je kreten Jared Leto? Strašno me nervira. Najgori mogući pozer. Svako ko ima imalo ponosa u muzičkoj industriji trebao bi da se stidi saradnje sa njim. Beži odavde kretenu…Prestani da glumiš, ovo nije film. Prestanite da obraćate pažnju na njega, ne bi li konačno otišao…Hej Jared Leto, nosi svoju pink krestu i svoje pozerske fazone nazad na film!”

Puciato je kasnije ostavio još jedan tweet, pretvarajući se da se izvinjava za uvrede, dodavši “Hej ljudi, neko mi je uhakovao nalog noćas kada sam ostavio sve one tweetove. Izvinjavam se Jaredu…Ipak ne! Ahahaha”


9 KOMENTARA

  1. Sta on hoce?
    Nije Jaredu ni do kolena.
    Pogledala sam njegov twitter i bas mi ga je zao.Nema uspeha sa svojim bendom pa ogovara druge koje su poznatiji od njega :P
    Jared Rules! <3

  2. Ti idiote pusi ga!  Znas li koliko se Jaredu jebe za to sto si rekao… Samo si ljubomoran na njega.. Jer on u 39-oj godini izgleda kao da ima dvadeset i neku, a ti ko da si napunio 50. Idiote jedan nadji zivot. -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.