Start Stars Hot News! Rasprodate ulaznice po promotivnoj ceni za koncert Inne u Beogradu

Rasprodate ulaznice po promotivnoj ceni za koncert Inne u Beogradu

SHARE

Najveća evropska dance zvezda INNA nastupiće 13. januara u Belexpocentru, uz nastup sastava MVP i podršku Top FM DJ tima. Ulaznice po ceni od 1200 RSD se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu do 15. decembra.

Karte po promotivnoj ceni za koncert Inne, koji će se u organizaciji MTV-ja i FHM Team-a održati 13. januara u Belexpocentru, su rasprodate. Sada se u prodaji mogu naći ulaznice po ceni od 1200 RSD na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Ova cena će važiti do 15. decembra, kada će cena karte biti nešto viša, dok će najskuplje ulaznice biti na dan koncerta 13. januara. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara, za koje takođe vlada veliko interesovanje.

Nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu u organizaciji FHN Team-a, ovo je prvi veliki beogradski nastup atraktivne dvadesetpetogodišnje. Pored Inne, na velikom MTV-jevom koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP. Hitovi poput „Idemo gore“ i „Celu noć i celi dan“ zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac „Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba“ za samo 3 meseca preuzet više od 10,000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Top FM DJ podrška, DJ Borko Bajić i DJ Dejan Matić upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.

Koncert MTV & FHN Team Predstavljaju: INNA u Beogradu, Powered by AMSTEL podržali su: Radio Top FM, Masel i Radio As

OSTAVI KOMENTAR