Start Stars Hot News! Rasprodate jednodnevne promo ulaznice za EXIT!

Rasprodate jednodnevne promo ulaznice za EXIT!

SHARE

Crowd during James Zabiela set #EXIT2011

Sve jednodnevne ulaznice za EXIT R:Evoluciju koje su bile dostupne u prodaji po promotivnoj ceni od 1990 dinara, rasprodate su u rekordnom roku. Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom poverenju i poručuju da će u narednim nedeljama biti objavljena brojna imena novih zvezda koje će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.

Kontigent ograničenog broja ulaznica koji je bio u prodaji od 16. maja, u potpunosti je rasprodat za manje od pet dana. Ovogodišnji EXIT privlači posetioce iz Srbije, regiona, ali i više od 60 drugih zemalja sa svih kontinenata, usled sjajnog muzičkog programa i inovativnog, petodnevnog formata i novog koncepta festivala.

U prodaji se od danas nalazi još jedna, veoma ograničena, količina jednodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po novoj promotivnoj ceni od 2490 dinara. Najbrži će opet biti u prilici da postanu deo R:Evolucije, makar na jedan dan. Svi ljubitelji festivala su pozvani da nabave svoje ulaznice po promotivnim cenama što pre, jer se usled ograničenog broja karata i velikog interesovanja publike, očekuje da i ovaj novi kontigent bude brzo rasprodat.

Exit_thebest_238

Posle perioda prodaje po novoj promotivnoj ceni od 2490, regularna cena jednodnevnih ulaznice će biti 2990 dinara sve do početka festivala, tokom kojeg će dodatno poskupeti. Thom Yorke i Atoms For Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, CeeLo Green, The Prodigy, Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills i preko 600 drugih izvođača vas očekuju na više od dvadeset festivalskih bina. Postanite deo R:Evolucije, nabavite svoju kartu na vreme i promenite svet oko sebe.

EXIT iskustvo. Više od festivala.

OSTAVI KOMENTAR