410
Raspad Moje 3: Nevena, Sara i Mirna od sad nastupaju same!

Raspad Moje 3: Nevena, Sara i Mirna od sad nastupaju same!

410
SHARE

Moje-3-460x30421

Naše predstavnice na nedavno završenom “Evrosongu” “Moje 3″ više neće nastupati zajedno jer grade solo karijere.

Mlade pevačice Sara Jovanović, Nevena Božović i Mirna Radulović zadovoljne su kako su predstavile Srbiju na ovom takmičenju, ali sada je vreme za rastanak. Najmlađa pevačica iz ovog tria zadovoljna je zbog toga što je imala prilike da nastupi na “Evrosongu”, ali sada joj je potreban odmor.

“Mi smo pre svega drugarice i bilo nam je drago što smo mogle zajedno da nastupimo i predstavimo našu zemlju, ali sada je vreme da svaka radi na svojim projektima. Za sada imam u planu dug oporavak i odmor, a onda krećem u nove pohode. Za početak snimiću singl”, je Sara za Mondo. Mirni je takođe veoma drago zbog saradnje koje su ostvarile, ali pobednica “Prvog glasa Srbije” se slaže sa Nevenom i Sarom da je vreme da svaka krene svojim putem.

Izvor: Mondo
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

14 KOMENTARA

  1. MA BUDALE!OBRUKALE SE NAEUROSONGU I SAD SE RASPADAJU!NISU TREBALE NI DA SE SPAJAJU!SPOJILE SU SE SAMO ZATO JER SU ZNALE DA CE DOBITI PARA AKO ODU NA EUROSONG!I VERUJTE MI DA ERIC SAADE PONOVO ODE NA EUROSONG NAVIJACU ZA NJEGA!AKO DODJE U SRBIJU OTICI CU NA KONCERT!

  2. Hvalim ti se Bože, sve tri su fenomenalne, ali mislim da će mnogo bolje da im ide kad su same.

  3. Po mom misljenu Nevena ima najbolji glas,Mirna je okej,Sara ima scenski nastup a glas nema.Tako da ja mislim da ce Nevena izgraditi najvecu karijeru,bez obzira sto obozavam Saru…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.