188
Raskinuli Zac Efron i Lily Collins

Raskinuli Zac Efron i Lily Collins

188
SHARE

Američki mediji prenose da je glumački par odlučio da okonča svoju tromesečnu vezu, koja nije imala izgleda postane ozbiljna.

null

“Više nisu zajedno. Stvari nikad nisu ni postale ozbiljne doduše. Nikad nisu bili na istom mestu u istom vreme”, prenosi contactmusic.com izjavu jednog insajdera. “Zac nikad nije ozbiljno razmišljao o njoj. Nije pričao o njoj svojim prijateljima.”

null

Par je prvi put spažen u februaru ove godine, a jedan Zacov prijatelj kaže da je problem bio i u tome što njih dvoje jako puno rade ove godine. “Istina je da su njihovi radni rasporedi sad potpuno ludi, što nije dobro za vezu”, rekao je. Ko će biti nova Zacova izabranica? Rado bismo posumnjali na Ashley Tisdale, ali poznato je kako je ona ponovo u srećnoj vezi sa Scottom Spearom.

16 KOMENTARA

  1. Antibiotici su za upale, kada ti je zub pod upalom…amoksiciklin naprimer :) ako te samo onako boli zub, a nemas upalu, onda popij panadol extra, ne ostecuje ni zelduac ni srce, a sadrzi i kafetin i paracetamol ;)

  2. Šta su oni bili zajedno uopće,šteta šta su Vanessa i Zac prekinuli,a njemu uopće dobro ne stoji brada baš izgleda starije prije je bio baš sladak ali sad

  3. Nikad nisam ni znala ništa u vezi Zac Efrona i Lily Collins!!!A što se tiče Ash, ona je prekinula sa Scottom Spearom, prema posljednjim informacijama!!Ili sam’ ja u krivu!!!Al’ mislim da ne bi bilo uredu da Ashley i Zac budu u vezi, zbog Vanesse, jer joj je Ash ipak friendica!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.