629
Raskinuli Taylor Lautner i Lily Collins

Raskinuli Taylor Lautner i Lily Collins

629
SHARE

Kćerka Phila Collinsa, glumica Lily Collins raskinula je vezu s kolegom iz filma “Abduction” Taylorom Lautnerom. Dvoje mladih glumaca raskinulo je uoči premijere njihovog akcionog filma, ali nadaju se da to neće uticati na njegovu gledanost.

“Bio je to normalan raskid koji je inicirao Taylor”, rekao je izvor za US Weekly. “Raskinuli su nedelju dana pre pojavljivanja na crvenom tepihu. Na poslednjem partiju filma ‘Abduction’ bilo je jako čudno. Jedva su razgovarali jedno s drugim”, tvrdi izvor.

Lily i Taylor u početku nisu mnogo pričali o svojoj vezi i tek kad im je odnos postao ozbiljniji, progovorili su u intervjuima. Tako je Lautner u intervjuu za časopis “Seventeen” ispričao da su se odmah privukli. “Osećate neku vezu ili hemiju kad prvi put čitate scenario zajedno. Meni se to dogodilo s Lily”, rekao je Taylor u nedavnom intervjuu. Nije poznato zbog čega su tačno raskinuli, ali navodno Lautner želi jedno vreme da bude slobodan i oporavi se od raskida.

15 KOMENTARA

  1. Sta se gubite! Msm srecne ste jer je raskinuo sa nekom devojkom kao da cete ga ikada upoznati ili tako nesto.. Realno mi smo niko i nista da sudimo da li je ona bila dobra za njega ili ne jer ni njega ni nju ne znamo.

  2. slatki su mada ni on nije nesto ni ona. meni je jednio zao jako sto je prekinuo sa taylor swift jer su njih dvoje bili med medeni.

  3. hvala ti boze da su raskinuli on nije za nju ta lily me toliko nervira bas je neka glupaca selena i on su stvoreni jedno jus i selly su medeni ali tay i sel se lol najlepsi par na svetu

  4. boze ljudi ma jeste li vi ludi……….kako vam moze pasti i na pamet da sudite koje za koga dobar.nikad coveka niste upoznali……..ja jednostavno ne mogu da podnesem neciju ljubiomoru……..ju  ju ju………..nemojte se gubiti ali iskreno………………….ako ju je voleo voleo ju je…..bila mu je dobar partner immali su lepih dana ……..kao i sa tayler,sel a i sa lily….ko ste vi da odlucujete o njegovom ili o bilo cijem zivotu.imate pravo samo na svoj…….cuj ti njih ,,SRECNA SAM STO SU RASKINULI,,koje —–

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.