Start Stars Hot News! Raskinuli Robert Pattinson i Kristen Stewart?

Raskinuli Robert Pattinson i Kristen Stewart?

SHARE

Robert Pattinson je “kao novi” od kada je prekinuo vezu s koleginicom iz filma o vampirima “Sumrak saga”, prenosi američki National Enquirer. Robert je, navodno, sa svojim prijateljima podelio vest o raskidu te im rekao kako je zbog toga jako srećan.

“Napokon je doneo odluku da napravi rez, pravi prekid. Sada se ponaša jako veselo i izgleda kao da se rešio velikog tereta. Nije mu bilo lako, ali je svestan da je ovako bolje. On i Kristen i dalje su prijatelji”, otkrio je izvor. Glumca je nakon prekida tešila koleginica sa snimanja novog filma “Water for Elephants” Reese Witherspoon. Rekla mu je da je doneo pravu odluku te da uživa u mladosti, popularnosti i u tome što je samac.

“Kristen se dobro držala, ponašala se kao da joj prekid ništa ne znači, ali ju je ipak pogodio jače nego što pokazuje. Ne ludi zato što se nada da će ona i Robert ipak obnoviti vezu. Ali Robert to nema u planu, ne želi se vraćati starim navikama”, rekao je izvor te dodao kako je producent “Sumraka” zamolio glumce da se i dalje pojavljuju zajedno u javnosti zbog promocije filma.

OSTAVI KOMENTAR