1379
Raskinuli Robert Pattinson i Kristen Stewart?

Raskinuli Robert Pattinson i Kristen Stewart?

1379
SHARE

Robert Pattinson je “kao novi” od kada je prekinuo vezu s koleginicom iz filma o vampirima “Sumrak saga”, prenosi američki National Enquirer. Robert je, navodno, sa svojim prijateljima podelio vest o raskidu te im rekao kako je zbog toga jako srećan.

“Napokon je doneo odluku da napravi rez, pravi prekid. Sada se ponaša jako veselo i izgleda kao da se rešio velikog tereta. Nije mu bilo lako, ali je svestan da je ovako bolje. On i Kristen i dalje su prijatelji”, otkrio je izvor. Glumca je nakon prekida tešila koleginica sa snimanja novog filma “Water for Elephants” Reese Witherspoon. Rekla mu je da je doneo pravu odluku te da uživa u mladosti, popularnosti i u tome što je samac.

“Kristen se dobro držala, ponašala se kao da joj prekid ništa ne znači, ali ju je ipak pogodio jače nego što pokazuje. Ne ludi zato što se nada da će ona i Robert ipak obnoviti vezu. Ali Robert to nema u planu, ne želi se vraćati starim navikama”, rekao je izvor te dodao kako je producent “Sumraka” zamolio glumce da se i dalje pojavljuju zajedno u javnosti zbog promocije filma.

58 KOMENTARA

  1. Oni su taaaaaaaaaaaako naporni vise sa ovo dvoje!Danas su zajedno(svi pisu o tome),sutra su prekinuli(opet svi pisu o tome)!Njima je tako ocajno potreban publicitet!I onda ona Kristen salje novinare u p**** materinu,a stalno se povlaci po novinama zbog gluposti koje izvaljuje i ljubavnog zivota!
    I zato je Sumrak “popularan”!Zbog gluposti glavnih glumaca i njihovih privatnih zivota.Jedini koji je tu normalan je onaj Taylor!

  2. Kako lazu seljaci, vece lažovčine nisan videla, jeste istina je da Robert ne voli da ima trenutno devojke, i dalje ce da glumi, ali 7 novembra su snimali, ali tacno nisam videla, ili su bili sami na nekoj zabavi grlili su se i ljubili možete svi da vidite ukucate:7 novembar Kristen Stewart i Robert Pattinson. Ako neko nije našao žao mi je…

  3. žao mi je zaboravila sam kako se zove taj video i te slike, mada nije važno shvatite to kao da su samo se ljubili u vezi snimanja pošto sam nešto zbrzala, nemojte da mi zamerite žao mi je, ali ovo što pišu ne verujte u to…

  4. e da sigurno niste našli, ako ste uopšte tražili…počeli su da prave nov deo u Brazilu, ili… zaboravila sam nemojte da mi verujete, samo sam videla kako piše…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.