147
Raskid sa Vanessom Paradis je slomio srce Johnnyja Deppa

Raskid sa Vanessom Paradis je slomio srce Johnnyja Deppa

147
SHARE

Johnny je pogoršanje odnosa sa svojom devojkom jako teško palo, jer je bio prinuđen da gleda kako mu se porodica raspada pred očima.

SIPAUSA30010869_000017

Po navodima medija, par pokušava da se ponaša civilizovano zbog svoje dece, ali ne mogu da izbegnu svađe. Navodno blizak prijatelj Deppa za Us Weekly je izjavio: “Imaju strašne svađe. Vanessa svoje frustracije istresa na njemu. Johnnyjevo srce slama to što se njegova porodica ruši.”

LA:Johnny Depp

I pored glasina da se glumac zbližio sa svojom koleginicom iz filma “The Rum Diaries”, Amber Heard, jedan izvor otkriva kako je problem napravila njegova karijera. Vanessa je pružala veliku podršku Johnnyju dok je gradio karijeru, ali sad oseća zavist. “Ona oseća da je žrtvovala svoju karijeru zbog njegove. Ništa što bi Johnny uradio ne bi bilo dovoljno dobro za Vanessu. Kad je radio, nije bila srećna. Kad nije radio, nazivala ga je lenštinom jer ne čini dovoljno za decu i njenu familiju.”

FOTO: SIPA

10 KOMENTARA

  1. Boze koja je ona lujka….nezahvalna je i ljubomorna na muza.o.O msm stvarno jadno i bedno.jadan Jhonny,stvarno mi ga je zao,ali bice bolje….a ta koza,stalno se svadja….O moj Boze!Bolje je sto se rastao od nje,jer bi mu ona i dalje zagorcavala zivot svojim nezadovoljstvom.

  2. Boze moj pa sta je on uopste video u njoj, nije lepa a i ovako se ponasa, ja prosto ne razumem kako je on mogao da bude s njom O.o

  3. Jako ste glupi, zasto verujete bravu ili bilo kom casopisu? Moramo cekati njihove izjave… A Vanesa nije ovakva pa ona se svih ovih godina zalagala za decu i poslednju sliku. drzi ga za ruku dok ON DOBIJA ZVEZDU na stazi…. A sta ako ju je on prevario?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.