330
“Raskid” Rihanne i Chrisa Browna prvoaprilska šala?

“Raskid” Rihanne i Chrisa Browna prvoaprilska šala?

330
SHARE

Nakon što se juče pojavila vest da su Rihanna i Chris Brown ponovo raskinuli, nove informacije ukazuju na to da je u pitanju bila samo prvoaprilska šala i da je par i dalje zajedno.

Naime, radio stanica Power 106 u petak je objavila da intervju sa slavnim reperom, u kojem on na pitanje da li je i dalje u vezi sa Rihannom, odgovara sa “Ne.” Snimak intervjua čak je objavljen na internet stranici radija, ali je ubrzo potom i obrisan deo u kojem Chris izgovara da je ponovo singl. Ipak, novi izvori tvrde da su autori emisije samo želeli da se našale, u susret 1. aprilu. “Video koji se širi internetom je montiran, sastavljen delimično iz novih, a delimično iz starih snimaka. Primetićete da Chris u videu nosi različitu odeću”, tvrdi izvor. Ukoliko su njegove reči tačne, to bi objasnilo iznenadan raskid, s obzirom da je par tokom proteklih nedelja izjavljivali da su presrećni zajedno.

Autor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Izvinjavam se sto ovde komentarisem, pomozite molim vas, na tviteru je trenutno trend #SerbiaNeedsBelieveTour, ako ste belieber tvitujte ovo, pratite me, ja sam @_AnnaaL

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.