Start Stars Hot News! Radoznala Taylor Swift jedva čeka da vidi 1D dokumentarac “This Is Us”

Radoznala Taylor Swift jedva čeka da vidi 1D dokumentarac “This Is Us”

SHARE

taylor

One Direction groznica zahvatila je planetu, nakon svetske premijere filma “This Is Us”, koja je održana sinoć u Londonu, a izgleda da Directioneri nisu jedini koji će stajati u redovima pred bioskopskim blagajnama kako bi kupili karte. Naime, moguće je da će među njima biti i Taylor Swift, koja je navodno “radoznala” oko toga kako je film ispao.

Iako reditelj Morgan Spurlock tvrdi da u film nisu uključeni snimci Taylorine kratkoročne romanse sa Harryjem Stylesom, pevačica navodno želi da bude sigurna da se ona ne pominje u filmu u negativnom kontekstu. “Taylor trenutno nema dečka, ali postaje morbidno zainteresovana za novi 1D film. Samo želi da bude sigurna da je niko ne olajava”, rekao je izvor za Hollywood Life, te je otkrio i da njena veza sa Harryjem nije uspela jer je on bio previše nezreo, a da nisu pomogli ni njegove kolege iz benda.
“Zaista joj se dopada Harry i misli da je on zabavan momak, ali on je uvek bio pomalo nezreo, zato njihova veza nije uspela. Nije želela da trpi njegove ispade, koje su imali i njegovi drugari iz benda. Ona se nada da on ne govori ružno o njoj da ne bi zažalila što su uopšte izlazili. Ako se to desi, možete se kladiti da će napisati pesmu o tome!”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR