131
Radnja novog Jamesa Bonda smeštena u Srbiji

Radnja novog Jamesa Bonda smeštena u Srbiji

131
SHARE

U Londonu je predstavljena nova knjiga o avanturama najpoznatijeg britanskog tajnog agenta Jamesa Bonda, “Carte Blanche”.

Autor knjige Jeffery Deaver, ovog je puta radnju smestio u Srbiju, a Bond ne samo da boravi u našoj zemlji već i govori srpski, jede tradicionalnu srpsku hranu ti sarađuje sa srpskom tajnom službom.

Radnja novog nastavka započinje Bondovim povratkom iz Avganistana. U nekoliko poglavlja opisuje se njegov boravak u Srbiji – putovanje od Beograda do Novog Sada, zapažanje da je “Zastava najučestaliji auto u Srbiji” i tajanstveni susret u restoranu “Roštilj”. Zanimljivo je da se u knjizi, prema pisanju Blica, spominje čak i jedinica Željka Ražnatovića Arkana “Tigrovi”.

5 KOMENTARA

  1. Jok i nije u losem smislu!Pominjace Srebrenicu,Vukovar,Ratka Mladica,Slobu…Tita i komunizam-socijalizam ce se pominjati kao najgore zlo!Kada sam gledala Travel channel,ona debilcina od voditelja otisao je u Rusiju na “komunisticku pijacu”,pa se tamo ogrtao zastavom SSSR-a i kometarisao nes kao “fuj!izgledam kao komunisticki student!” ameri su ih toliko uplasili komunistima i svaki dan ih sve vise truju serijama,reklamama,glupavim filmovima…Balavci jedni.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.