268
Radio voditeljka optužila Justina Biebera za vređanje

Radio voditeljka optužila Justina Biebera za vređanje

268
SHARE

 photo FFN_CHP_Bieber_Justin_060112_9142681_zps5d8d38e3.jpg

Voditeljka Collete Harrington kaže da je da srela Justina u jednom hotelu u Severnoj Karolini ali da je pevač odbio da joj da autogram, već joj je samo rekao da “Je*eno ućuti”!

U razgovoru za TMZ, ona je rekla kako je Justin odbio da potpiše autogram a da su onda on i njegov prijatelj s kojim je došao u teretanu nastavili da je provociraju govoreći joj: “Je*ebo ućuti!” Ona kaže da je jedan od Justinovih prijatelja pljunuo u njenu čašu s energetskim pićem dok ona nije gledala i da je to tek primetila kad je počela da ga pije.

 photo FFN_CHP_Bieber_Justin_060112_9142685_zps81275104.jpg

Ubrzo su se povodom svega oglasili Justinovi predstavnici koji su potvrdili da je Justin tog dana zaista bio u Severnoj Karolini na koncertu pa i da je posetio teretanu u hotelu, baš kako je navela voditeljka. Oni takođe otkrivaju da je Justin zaista upućivao sarkastične komentare, ali da oni nisu bili upućeni Collete.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. DAJ TE LJUDI okanite se coveka i pustite ga na miru, te je nokog istukao,te vredjao,te je i djete nekom napravio….A JB  boli briga za  njihhhh
    <333

  2. @justinn pa naravno da je nekom napravio dete i to meni ;) :P 
    a ovo ne lici na njega msm barem koliko ga “medijski”poznajem posto ga ne znam licno(osim sto mi je napravio dete, ali nije mogao da se dugo zadrzava, pa se nismo bas nesto upoznali… xd )

  3. Za psovku svi ponekad psujemo, jos je sada nervozan zbog raskida, pa je mozda mislio da je ta novinarka htela da ga ispituje u vezi toga, a  za casu nije u redu od NJEGOVOG DRUGA, on to nije uradio i ne moze da kontrolise drugove… moje misljenje :/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.