Start Stars Hot News! R.E.M., maNga i Linkin Park danas na MTV kanalu

R.E.M., maNga i Linkin Park danas na MTV kanalu

SHARE

I ovog petka MTV vam predstavlja uzbudljiv muzički program! U 19: 40 pogledajte emisiju MTV Storytellers i grupu R.E.M.; od 20:30 najpopularniji turski bend maNga „preuzeće“ MTV na pola sata i predstaviti svojih pet omiljenih spotova, dok od 21:00 možete da uživate u koncertu grupe Linkin Park sa Crvenog Trga u Moskvi.

Intimna koncertna atmosfera njujorškog studija u kojem je, oktobra 1998. godine, bend R.E.M. izveo neke od svojih najvećih hitova, dala je poseban pečat emisiji Storytellers koju ćete, ovog petka u 19:40, gledati na MTV kanalu. Bolji uvid u stvaralački proces svog benda Peter, Mike i Michael su fanovima dali odgovarajući na pitanja o emocijama, razmišljanjima i situacijama koje su uticale na njihov proces stvaranja muzike.

U 20:30 na redu je emisija MTV TakeOver i napopularniji turski rok bend maNga. Ekipa MTV-ja sastala se sa bendom maNga neposredno pred njihov nastup na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji su u okviru MTV Sata izveli na glavnoj bini, i dala im šansu da preuzmu MTV na pola sata. Članovi popularnog turskog sastava odabrali su pet videospotova koji su njima od značaja…

MTV World Stage vam u 21:00 donosi nezaboravan nastup grupe Linkin Park iz Moskve! Ovi fantastični rokeri nastupili su na Crvenom Trgu, mestu na kojem je malo bendova imalo priliku da nastupi, i to sve u čast svetske premijere filma Transformers: Dark of the Moon.

OSTAVI KOMENTAR