Start Stars Hot News! Punk proleće u Berlinu

Punk proleće u Berlinu

SHARE

I ove godine proleće u Berlinu dolazi na krilima punk i ska muzike!

Sredinom aprila u svetu čuveni festival “Punk & Disorderly” ponovo će pružiti šansu poklonicima i ljubiteljima alternativnog i angažovanog zvuka da na jednom mestu uživo slušaju najbolje što ta muzika trenutno ima da ponudi!

Od 13. do 15. aprila u dvorani sale Astra – Kulturhaus odzvanjaće hitovi legendarnih grupa koje sviraju i preko trideset godina kao što je engleski band “Business”. Takođe tu su i vremešni a ipak uvek mladi vragolani iz iz punk-rock grupe “Peter & Test Tube Babies” kao i institucije italijanskog anarho zvuka iz grupe Nabat! Oni ali i drugi poznati i veliki bendovi će biti u kombinaciji sa manje poznatim ali već dokazanim bendovima sa domaće ali i strane scene!

Više o samom događaju imate na zvaničnoj stranici festivala www.punk-disorderly.de gde možete dobiti i savete i preporuke za smeštaj i prevoz.

Nemačka je trenutno po pitanju ovakve vrste muzike najaktivniji prostor sa jako puno kvalitetnih punk i ska bendova. Želeći da uvek bude u trendu i u centru zbivanja Magazin Bravo će na ovaj festival poslati svoje novinare koji će samo za vas preneti šta se tamo moglo videti i čuti ali imati i razgovore sa nekim od najznačajnih učesnika festivala!

OSTAVI KOMENTAR