Start Stars Hot News! Pukla sestrinska ljubav ljubomorna Kloe Kardashian: Kim nazvala sebičnom kujom

Pukla sestrinska ljubav ljubomorna Kloe Kardashian: Kim nazvala sebičnom kujom

SHARE

Iako se pred fotoobjektivima ponašaju kao najbolje prijateljice, sestre Kardashian navodno nisu u idealnim odnosima. Razlog tome je ljubomora Khloe i Kourtney, koje sve teže podnose činjenicu da se oduvek nalaze u senci svoje sestre Kim. Njihov odnos navodno je eskalirao na otvarenju njihovog trećeg skupocenog butika u New Yorku, gde je najmlađa sestra Khloe rasplakala Kim.

“Khloe ju je nazvala sebičnom kujom zbog čega se Kim rasplakala i napustila butik. Nazvala je jednu prijateljicu s kojom je provela ostatak večeri te joj se požalila kako se oseća napušteno. Očito je da je proradila zavist kod njenih sestara, koje je sve češće isključuju iz svojih planova”, kaže neimenovani izvor za Life & Style.

Njihova svađa se navodno nastavila i sledećeg dana, takođe u njihovom butiku. “Još jednom, Kourtney i Kloe su izostavile Kim iz planova i svaki njen predlog su sa smeškom odbile. Kim je pokušala izreći svoje mišljenje, ali one su se ponašale kao da je uopšte nema tamo”, dodaje izvor. Takođe, iste večeri, slavne sestre trebale su se pojaviti u klubu Bagatelle gde se slavilo otvarenje njihovog trećeg dizajnerskog butika. Ipak, na party je došla samo Kim, dok su Kourtney i Kloe misteriozno nestale.

OSTAVI KOMENTAR