Start Stars Hot News! Pukla ljubav! Katy Perry i John Mayer više nisu zajedno

Pukla ljubav! Katy Perry i John Mayer više nisu zajedno

SHARE

null

Taman kad su nas Katy i John uverili da je njihova ljubav stvarna, par je odlučio da se rastane! Ipak, njihovi prijatelji sigurni su da će njih dvoje ponovo biti zajedno.

Dvoje muzičara zavoleli su se prošlog leta a od tad se pričalo da su počeli da žive zajedno, pa čak i da su se verili. Us Weekly ipak prenosi da je ljubavi došao kraj. “Tužno je to”, prenosi jedan izvor za publikaciju, nadajući se da će se njih dvoje ipak ponovo ujediniti. “Ipak, ništa još nije gotovo. Moraćemo da vidimo kako se stvari odvijaju.”

null

Insajder koji je govorio za Hollywoodlife tako je siguran da ovo nije definitivan kraj. “Ovo je više kao pauza a ne raskid. Verovatno ćemo ih uskoro ponovo videti zajedno. I dalje su u jako dobrim odnosima.” John Mayer nedavno je gostovao u šou CBS Sunday Morning, gde je o Katy rekao: “Po prvi put u životu, ne osećam se da sam u vezi sa nekim slavnim. Zaista ne. Teško je to objasniti. Naravno da planiram da je oženim.” Posle ovako lepih reči Johna na račun svoje devojke, nije ni čudo što su svi iznenađeni njihovim raskidom!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR