Start Stars Hot News! Psy održao predavanje na Harvardu: “Ja sam veoma skroman!”

Psy održao predavanje na Harvardu: “Ja sam veoma skroman!”

SHARE

Korejska pop senzacija Psy gostovao je na prestižnom univerzitetu Harvard ove nedelje, gde je studentima govorio o svom globalnom uspehu, i priznao da je i pored svega toga i dalje veoma skroman.

Psy, koji se postao svetski poznat zahvaljujući prošlogodišnjem hitu “Gangnam Style”, uspeo je da obori rekord najgledanijeg spota na YouTube-u sa preko milijardu pregleda. On je pozvan da održi predavanje na ovom čuvenom američkom univerzitetu u četvrtak, gde je govorio o svom vrtoglavom uspehu.
“Muzika nas sve povezuje. To je nešto više od jezika. Veoma sam ponosan na svoje nastupe. Publika ne razume reči pesama, ali svi izgledaju tako srećno”, rekao je Psy studentima. On je dodao i da je veoma zahvalan za svoj uspeh i priznao da je veoma retko da jedan Južnokorejac postigne svetsku slavu. “Moram da bidem skroman, jer se ovo ne dešava svakome, pogotovo ne azijskim umetnicima. Sanjao sam o tome, ali nisam mogao ni da sanjam da ću to biti ja, jer kao što vidite, imam veoma poseban oblik tela. Nisam mislio da ću to biti ja.” U međuvremenu, Psy je trenutno ponovo na putu da obori YouTube rekorde, pošto njegov novi singl “Genleman” ima preko 300 miliona pregleda za manje od mesec dana.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR