Start Stars Hot News! Psy: I dalje čekam na novac od Gangnam Style-a

Psy: I dalje čekam na novac od Gangnam Style-a

SHARE

psy

Psy je možda trenutno jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu, ali je korejski pevač otkrio da i dalje čeka prihode od njegovog hita “Gangnam Style”, skoro godinu dana nakon što je objavljen.

Južnokorejski muzičar uspeo je da postane svetski poznat kada je prošlog jula njegova pesma postala hit širom sveta, a nakon toga i prvi video na YouTube-u sa preko milijardu pregleda. Uprkos njegovom statusu jedne od najuspešnijih pop zvezda, Psy kaže da i dalje ije unovčio uspeh svog singla. “Potrebno je dosta vremena da dovijem novac iz preko 100 zemalja putem iTunesa, kao i iz izdavačkih kuća. I dalje čekam”, naglasio je on.
Po svemu sudeći, Psy će uspeti da zaradi još više novca, kad god budu počeli da mu isplaćuju, pošto je njegov drugi internacionalni singl “Gentleman” dostigao 400 miliona pregleda na YouTube-u, pa je na dobrom putu da dostigne svog prethodnika. Drugi singl premijerno je prikazan u martu, i mada nije uspeo da se nađe na prvom mestu nigde osim u svojoj rodnoj zemlji, u SAD i Britaniji našao se među top 10 najslušanijih.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR