Start Stars Hot News! Pssst! Ian Somerhalder otkriva šta nas čeka u novim epizodama VDa

Pssst! Ian Somerhalder otkriva šta nas čeka u novim epizodama VDa

SHARE

Finale treće sezone “Vampirskih dnevnika” ostavilo nas je bez daha, a Ian Somerhalder nagovestio je šta nas čeka u narednim epizodama.

null

Govoreći za američke medije, glumac je rekao: “Ko kaže da Elena nakon pretvaranja u vampiricu čije su emocije pojačane deset hiljada puta neće postati nepredvidljivo biće?” Govoreći o odnosu Stephena, Elene i Damona, Ian je istakao: “Moguće je da će promeniti mišljenje. Na kraju krajeva, ona će se setiti vremena kad ju je Damon opčinio što može uticati na njenu odluku i promeniti stvari u ljubavnom trouglu.”

null

On kaže i da Damon više neće slušati bilo koga: “U sezoni dva i tri on je radio sve što su tražili od njega. Pokušao je da bude osoba koju oni žele da bude. Probao je to i znate šta, nije radilo.” Ipak, Damon će morati da zašititi Elenu – u Mystic Falls stiže ubica vampira Conor koji će uraditi sve samo da bi je uništio.

null

Sa druge strane, Bonnie će štititi Klausov identitet dok on pokušava da pronađe novi način kako da kreira armiju hibrida, jer mu je Elenina krv postala beskorisna. Za to vreme, Bonnie radi na leku koji vampire pretvara u ljude, ali taj proces uključuje crnu magiju, koja joj može naškoditi. Eh, ko će sad čekati na oktobar i sezonu 4!

OSTAVI KOMENTAR