646
Pssst! Dulce Maria daje novu šansu ljubavi

Pssst! Dulce Maria daje novu šansu ljubavi

646
SHARE

Pevačica je viđena s momkom za kojeg se pretpostavlja da joj je više od još jednog prijatelja.

U poslednje vreme, mlada pevačica fokusirana je na svoju karijeru i promoviše album “Extranjera”, u čemu kako kaže, jako uživa. Iako je vrlo zauzeta, Dulce je izgleda pronašla i vremena za ljubav. Kako se čini, mladić s kojim je ručala u jednom poznatom meksičkom restoranu i razmenjivala poljupce, Luis Rodrigo Reyes njen je novi dečko.

Ipak, njihova veza tek je na početku i ostaje da se vidi da li će ljubav zaživeti. Za sad, odlučili su se da o tome ne govore u javnosti.

10 KOMENTARA

  1. danas se ne zna ko skim je u vezi… jedan kaze ljubi se s jednim,drugi kaze to je laz,treci kaze ruca s drugim…. najbolje da se uopce ne bavimo ko je skim u vezi. to je moje misljenje

  2. Slozila bih se sa Marinom, znaci poceo je da mi se gadi Bravo, ne znam sta ste poceli da pisete o ovakvim personama, koje u Srbiji niko ni ne poznaje. -.-

  3. Vi Bieber fanovi idite na njegove sajtove i slinite za njim.Mi volimo Rebelde i cijelu njihovu ekipu.Ako mislite da je Bieber centar svijeta onda se grdno varate.Zato što postoji puno boljih i ljepših zvijezda.A vi nastavite da slušate i gledate Biebera ali mi nemoojte dirati Rebelde.Uostalom Dulce ima svoj život i ne treba joj se niko miješatii..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.