Start Stars Hot News! Prvi Glas Srbije – Super finale velikog muzičkog šoua na Prvoj srpskoj...

Prvi Glas Srbije – Super finale velikog muzičkog šoua na Prvoj srpskoj televiziji

SHARE

Posle nekoliko meseci potrage za muzičkim talentima širom zemlje šou PRVI GLAS SRBIJE stigao je do same završnice!

Sve je počelo letos kada se 5,000 kandidata prijavilo za takmičenje sa željom da se njihov glas čuje, a dve nedelje pred Novu godinu ta četvorocifrena brojka svela se na 3, a oni su NEVENA ĐORĐEVIĆ, DAVOR JOVANOVIĆ I IGOR TERZIJA!

Neko od njih će zablistati na tronu i postati pobednik prvog muzičkog šoua Prve srpske televizije. Žirijska trojka, Vlado Georgiev, Lena Kovačević i Saša Milošević Mare, po poslednji put ove sezone daće svoj komentar na nastupe super trojke, ali sve zavisi od gledalaca!

Superfinale održaće se u nedelju 25.decembra tačno u 21 sat, troje najboljih izaći će na scenu i svojim interpretacijama pokušati da osvoje publiku i njihove sms glasove. Nevena, Davor i Igor otpevaće po dve pesme, a nakon toga na sceni će im se pridružiti i ostali učesnici Prvog glasa Srbije: Aleksandra Dabić, Filip Mitrović, Darija Lukić, Ana Perišić, Dušan Kurtić, Adrijana Krstić i Tatjana Đorđević. Oni će zajedno otpevati kompoziciju „Biti prvi“, koju je specijalno za pobednika Prvog glasa Srbije napisao Saša Milošević Mare.

Glasovi gledalaca iz Srbije i Crne Gore eliminisaće jednog kandidata, a dvoje poslati u još jedan muzički obračun. Tek tada će početi prava drama! Čućemo još po dve pesme od pretendenata za titulu Prvog glasa Srbije, a TV publika, kao i ona u studiju Prve srpske televizije, doneće konačnu odluku.

Voditelj Andrija Milošević će nakon toga izgovoriti rečenicu koju dugo čekamo: A PRVI GLAS SRBIJE JE….!!! Zatim ćemo čuti pesmu „Biti prvi“ u interpretaciji – Nevene, Igora ili Davora? Sve ćemo saznati u nedelju 25.decembra od 21h na PRVOJ.

OSTAVI KOMENTAR