Start Stars Hot News! Protestanti pokušali upropastiti koncert Lady Gage

Protestanti pokušali upropastiti koncert Lady Gage

SHARE

Dok je milioni obožavalaca širom sveta dočekuju sa smeškom na licu, Lady Gaga nije baš svugde dobrodošla. Pre koncerta u St. Louisu u Missouriju, pevačicu su dočekali besni protestanti sa porukama od kojih su neke čak pozivale na nasilje. Deo vernika koji pohađaju tamošnju baptističku crkvu okupio se pred dvoranom u kojoj je kasnije održan koncert. Vernici su protestovali protiv nastupa popularne pevačice jer ne odobravaju njenu javnu podršku homoseksualcima.

Lady Gaga na to je reagovala putem Twittera. Na svom je profilu upozorila obožavatelje na protestante te ih zamolila da ih ignorišu. “Ne obraćajte na njih pažnju. Nemojte uopšte sa njima komunicirati ili se svađati. Ne odgovarajte na njihove provokacije. Nemojte trošiti svoje reči i osećanja, što god videli ili čuli, znajte da ste srećniji i više blagoslovljeni od njih te se u srcima za njih molite”, napisala je Gaga pre koncerta.

Koncert je prošao bez ikakvih nereda. Nakon odrađene svirke, Gaga se ponovo obratila fanovima na Twitteru. “Večeras su se u St. Louisu srele ljubav i mržnja. Ljubav je brojčano pobedila. Mržnja je otišla. Ljubav je ostala, zajedno smo pevali”, napisala je srećna pevačica.

OSTAVI KOMENTAR