166
Pronašao zamenu za Kristen: Rob Pattinson u vezi sa Dylan Penn!

Pronašao zamenu za Kristen: Rob Pattinson u vezi sa Dylan Penn!

166
SHARE

Stars On The Set Of 'Maps To The Stars'

Nakon svega što je preživljavao u poslednje vreme sa Kristen Stewart, izgleda da je Robert Pattinson konačno ponovo srećan u ljubavi, a njegova nova izabranica je Dylan Penn, ćerka slavnog glumca Seana Penna.

The 65th Annual Primetime Emmy Awards-Arrivals in LA

Insajderi tvrde ne samo kako se Robu Dylan izuzetno dopada, već da su podjednako oduševljeni i njegovi prijatelji. “Robu je potreban neko ko je dovoljno siguran u sebe da ga ne može poremetiti pritisak slave”, priča jedan izvor za magazin Life & Style. “Dylan je savršena za Roba jer njena porodica pokušava da živi povučen život.” Istovremeno, priča se kako ovakvi navodi i dalje izuzetno pogađaju Kristen, koja očigledno nije prebolela Roba. “Kristen svaki put preživljava traumu kad god novinari napišu da je on sa nekom devojkom”, preneo je OK! magazin.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. Kristen doživljava traumu kada čuje da Rob ime devojku?! WTF? Zašto ga je onda varala ? Rob i Dylan su divan parr ,on zaslužuje najbolje,a ne nekoga ko će ga varati sa 20 god. starijim dekicom.

  2. u sto je mrzimmm :@@@@@@@@@@
    a roberte si goru mogo da nađeš ova je ruzna akris je bila dusaaaaa a ova je odvratna,al njegov zivot
    i love u rob<33333333333333333333333333333

  3. Nemam nista protiv ovo dvoje, Dylan lepo izgleda, ali uvek cu voleti Kristen i uvek, ali uvek cu podrzavati Kristen i Roba kao par, definitivno su najbolji! ♥

  4. Kristen zali za njim? Pre nego sto uradis nesto razmisli glavom! Nadam se da su Rob I Dylan srecni zajedno! :-)  @LOGMICA4EVER{Lermaniac,Belieber,Swifty,LittleMonster,Directioner}Logan my sweetheart♥♥♥ lepota nije samo spoljasnja!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.