252
Promena planova: 2NE1 odustale od singla, izbacuju album u oktobru

Promena planova: 2NE1 odustale od singla, izbacuju album u oktobru

252
SHARE

Izdavačka kuća YG Entertainment objavila je da devojke neće izdati novi singl, već će se koncentrisati na pripremu albuma.

null

2NE1 kreće na svoju “New Evolution” turneju ovog vikenda u Seulu, a zatim će otputovati za Ameriku i Japan. Ipak, odlučeno je da se svetska turneja ne nastavi nakong toga, jer bi to moglo loše da utiče na zdravlje devojaka. Predstavnik kompanije YGE je objasnio: “Iako će fanovi biti razočarani s ovom naglom promenom, odlučeno je da se devojke koncentrišu na globalnu turneju i daju producentima vreme da naprave kvalitetan album.”

FOTO: SIPA

37 KOMENTARA

  1. Rekla sam joj da mi da broj telefona a ona je nije htela ,ali sam je pre oko mesec dana pitala jer ide na more,ona je rekla ne,ide u sabac kod tetkempa mozda je tamo,ili su je banovali ,daj boze da se vrati…..a kakvu zurku,Ana?

  2. Aha.. :D Ma joooj nije to! ♥ To su mi samo drugovi preko bravo.rs. Ne izlazim sutra sa njima XD nego sa drugom.. :*

  3. Keti,videcu,nista ne obecavam :D Stvarno mi je bitno to sa drugom u utorak,ali ako stignem doci cu :* ♥

  4. @KatyLoves:)♥ and Riri fann…!! :D avril,doca,patuljak,lym,sonja,mica,tina hvala puno nisam vidjela poruku izvini pa i ti zamoli bravo vidim da ima bas punio onih koji to gledaju a inace jessie glc shake it up i ostale su super…voljela bih da nam bravo odgovori i da barem nesto napise o njima

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.