Start Stars Hot News! Projekat “Život bez granica”

Projekat “Život bez granica”

SHARE

AIESEC vas poziva da od 16. jula do 15. avgusta budete deo projekta “Život bez granica” koji će okupiti preko 600 učenika osnovnih i srednjih škola u 6 gradova Srbije. „Osmeh nam je svima isti“ slogan je projekta čiji je cilj zajednička motivacija i trud mladih, da se edukuju, osveže svoje ideje i da osete život bez granica.

LOGO 8.0

Projekat traje mesec dana, a ostvariće se kroz brojne radionice na kojima će aktivno učestvovati 15 inostranih volontera u Novom Sadu, kao i mnoštvo nevladinih organizacija koje će pomoći uspešnoj realizaciji ovog projekta. Učenici iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Subotice i Valjeva će ovog leta imati priliku da na kreativan način nauče nešto više o temama iz oblasti ekologije, umetnosti, tolerancije, sporta i zdravog životai. Romska, slepa i slabovida deca su učesnici ovog projekta čiji je cilj unapređenje socijalne inkluzije ovih društvenih grupa.

LOGO 5.4

“Život bez granica” će početi trodnevnom konferencijom na kojoj će se svi volonteri upoznati sa samim konceptom projekta i običajima drugih kultura, dok je svečano otvaranje projekta zakazano za nedelju 8. jul u samom centru Beograda. Po završetku projekta, u Novom Sadu će se održati i završna manifestacija “Globalno selo” čiji je cilj da upozna javnost sa rezultatima projekta i da predstavi inostrane volontere koji su svojim radom na projektu izmamili osmehe mladih ljudi u našem gradu.

Studentska organizacija, prisutna na više od 2100 univerziteta širom sveta i sa više od 85000 članova, AIESEC omogućava mladim ljudima da otkriju svoje potencijale i razviju liderstvo u sebi i drugima.

Logo 3.2

Sve što je potrebno je da se naoružate osmehom, budete ovog leta sa nama i upoznate nove prijatelje iz neke od 110 zemalja sveta.

Dođite da se družimo i razvijamo zajedno.

Prijave su u toku, posetite www.ns.aiesec.org.rs

OSTAVI KOMENTAR