Start Stars Hot News! Taylor Swift u Srbiji: Nevena Božović i Ana Štajdohar podržale akciju!

Taylor Swift u Srbiji: Nevena Božović i Ana Štajdohar podržale akciju!

SHARE

WASHINGTON DC : Taylor Swift concert

Kao što Swiftyji sigurno znaju, Taylor Swift danas je najavila svoj prvi koncert u kontinentalnoj Evropi sa svoje neverovatno uspešne “Red” turneje, a to po prvi put otvara šansu da slavna pevačica poseti naš glavni grad.

NOVE INFORMACIJE:

Svoju podršku koncertu dala je i naša drugarica, pevačica Ana Štajdohar rečima: “Meni je Taylor Swift mnogo slatka! Ona je prava dama, njen glas je milozvučan i sasvim je opravdano uzor mnogim tinejdžerima širom planete. Apsolutno podržavam ideju o njenom dolasku u Srbiju u sklopu nove turneje i nadam se da će i naši tinejdžeri imati priliku da je vide i čuju uživo.”
:)))))

Našoj akciji pridružila se i naša sjajna mlada pevačica Nevena Božović.

 

BRAVO.rs odlučio je da zatraži podršku i domaćih zvezda za dolazak Taylor Swift u Srbiju, a prvi nam se javio naš slavni modni fotograf, model i muzičar Stefan Koković, koji je poručio: “Apsolutno podržavam dolazak Taylor Swift. Kako volim pop/country zvuk, često slušam baš nju. Najdraže pesme su mi: “Red”, “Back to December” i “You’re Not Sorry”…Rado bih bio jedan od posetilaca njenog koncerta.”

U tekstu koji smo objavili pre oko mesec dana, predvideli smo da je Taylor mlada zvezda kojoj dajemo najveće šanse da poseti Srbiju, jer tek treba da najavi svoja gostovanja u Evropi, a činjenica je da njenu muziku voli prilično širok krug ljudi. Ta prognoza nam se sad čini još realnijom, a dodatnu nadu uliva i što karte nisu preskupe čak ni za naše prilike – dok su ulaznice za nastup One Directiona u proseku oko 100 evra, karta za koncert Taylor Swift čak i bogatoj zemlji kakva je Nemačka iznosi tek 40 evra. Zbog toga, nema sumnje da bi kod nas cene bile jednako pristupačne ili čak povoljnije.

WASHINGTON DC : Taylor Swift concert

Kao što su naši organizatori koncerata već potvrdili, sve strane zvezde rado bi gostovale u Beogradu, pod uslovom da organizatori procene da za njih postoji dovoljno publike, a upravo su ovo dani kad se o tome odlučuje. Ali, šta ti možeš da učiniš povodom svega? Možda i više nego što misliš!

1. Kako je u pitanju zimska turneja, jedna stvar je izvesna, a to je da je jedina moguća lokacija za gostovanje Kombank arena, kojoj možete pisati na adresu info@kombankarena.com. Naravno, bilo bi sjajno kad bi se svi fanovi ujedinili i napravili zajedničku akciju!

2. Pokaži i nama da ti je stalo! Pošto nema puno vremena, dajemo vam mogućnost da u narednih sedam dana glasate u anketi ispod i pokažete koliko je interesovanje među mladima u Srbiji i okruženju za ovaj koncert.

[yop_poll id=”44″]


Naravno, molimo vas da ovu vest podelite sa svima, kako bi ona stigla do ljudi koji žele da vide Taylor Swift. Takođe, molimo vas da iskreno glasate – bolje je da ne glasate ukoliko ste sigurni da ne možete doći na koncert, nego da glasate kako ćete doći, reda radi. To ne bi bilo dobro ni za fanove Justina Biebera, One Directiona jer bi eventualno organizovan, ali slabo posećen koncert Taylor Swift doprineo tome da nas i druge pop zvezde ubuduće zaobilaze u širokom luku.

OSTAVI KOMENTAR