Start Stars Hot News! Projekat One Direction u Srbiji: Dokle smo stigli i šta još može...

Projekat One Direction u Srbiji: Dokle smo stigli i šta još može da se uradi!

SHARE

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

Kad vi ne odustajete od dovođenja One Directiona u Srbiju, onda ne odustajemo ni mi! Šanse da trenutno najpopularniji bend planete gostuje u našoj zemlji još uvek nisu sjajne, ali za poslednjih mesec dana, ostvareno je nekoliko pozitivnih pomaka.

Kao što smo već ranije pominjali u posebnom tekstu, postoji više od jednog načina da nas 1D poseti u narednih godinu dana, a vaše aktivnosti pomažu da tako nešto postane realnost, pa je situacija bolja nego ranije.

1. Koncert One Directiona u Srbiji

Koncert One Directiona u Srbiji je ono što najviše želite – gotovo 10.000 vas obećalo je u našoj velikoj anketi da bi sigurno otišlo na taj nastup. Rezultat koji ste ostvarili je fantastičan i dao nam je povod da tokom ove nedelje na sajt postavimo još jednu, još važniju anketu. U njoj ćemo vas ponovo pitati koji bend želite da vidite u Srbiji ALI ovog puta, imaćete više ponuđenih opcija! To znači da će ovog puta i fanovi drugih bendova i pevača moći da daju glas za One Direction – sigurni smo da je mnogo Beliebera, Selenatora, Smilera…koji takođe vole 1D ali nisu glasali za njih jer su u prvoj anketi imali samo jedan glas na raspolaganju.

Šta Directioneri mogu da urade: Tokom naredne dve nedelje koliko će trajati anketa, glasajte što masovnije, ali uvek vodeći računa da glasate jedino ukoliko zaista možete da dođete na koncert. Nažalost, mladu publiku u našoj zemlji retko ko uzima ozbiljno – sad je trenutak da pokažete kako ste zaista iskreni u svojoj želji!

Šta BRAVO može da uradi: Što se nas tiče, rezultate obe ankete poslaćemo na uvid svim domaćim organizatorima koncerata do kojih dođemo – verujemo da će biti jako iznenađeni!

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

2. Meet & Greet One Directiona u Srbiji

Ova druga varijanta trenutno nam deluje realnije od koncerta – pisali smo već kako momci imaju nameru da organizuju Meet & Greet u zemljama gde imaju puno fanova a nisu ranije bili, što naravno svrstava i Srbiju na listu. Vi ste bili sjajni – trend #SerbiaWantsWWATour2014 došao je do Nialla Horana i Liama Paynea, tako da su momci savršeno svesni toga da imaju veliku podršku u našoj zemlji.

Šta Directioneri mogu da urade: Kao i do sad, da budu vrlo glasni na društvenim mrežama – Harry, Niall i Liam već su reagovali na vaše tvitove, pa verujemo da Meet & Greet uz mini koncert ne deluje toliko nemoguće.

Šta BRAVO može da uradi: Isto što i u vezi koncerta – da prenosi vaše želje organizatorima i ukazuje im na to koliko ste glasova ostavili u anketama. Podizanje svesti o popularnosti One Directiona u našem regionu vrlo je dug proces!

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

3. Nastup u X Factoru

Nastup u X Factoru takođe je bliži nego ranije – momci su potvrdili kako će ove godine nastupati u X Factorima širom sveta, a već su zakazali i prvi nastup. Naši kontakti sa Pink televizije i dalje insistiraju na tome da je njihov dolazak moguć!

Šta Directioner mogu da urade: Pozovite momke preko tvitera. Odluka u dolasku u bilo koji od X Factora isključivo je stvar njihove dobre volje, ali ako su momci već ranije gostovali u italijanskoj verziji šoua, zašto ne bi u X Factor Adria, koji obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i više desetina miliona ljudi.

Šta BRAVO može da uradi: Naši kontakti sa organizatorima X Factora prilično su dobri – upravo zbog toga smo i dobili informaciju iz prve ruke da je gostovanje One Directiona i njihova želja. Ukoliko bude bilo prilike, potrudićemo se da intervjuišemo Simona Cowella (koji je kao što znate, vrlo blizak sa momcima) i prenesemo mu vaše želje.

Dakle Directioneri, dve stvari su jako važne – jedna je da ne odustajete od svojih želja a druga jeste da kao i do sad budete dobro organizovani, glasni i strpljivi. Ne zaboravite, BRAVO je tu da vam pomogne, koliko god je to u našoj moći!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR