241
Tom Cruise u kaputu šeta Suri u letnoj haljinici

Tom Cruise u kaputu šeta Suri u letnoj haljinici

241
SHARE

SIPAUSA30045490_000001

Tom Cruise svoju je kćerku Suri prošetao ulicama slavne Seville, gde trenutno snima novi film, “Knight And Day”, i ponovo izazvao pažnju paparazza.

Zabundani Tom golišavu Suri je odveo na sladoled te tabloidima dao novog štofa za naslađivanje; pogotovo zato što su temperature jako niske, a kći slavnog glumca i Katie Holmes obučena kao da je na Bahamima, a ne u prohladnoj Evropi.

Ovo nije prvi put da se malena Suri kraj svojih roditelja smrzava; nedavno je istu situaciju u New Yorku prošla s majkom Katie, što je izazvalo oštre kritike javnosti, a mesec dana nakon što se prašina stišala isto se ponovilo u Španiji te pokrenulo novi talas negodovanja i rasprava na temu Surinog odgoja.

A osim što je prošetala novu haljinicu, Suri je Sevillom prošetala i nove štiklice, za koje se javnost već navikla da ih nosi. Nedavno se po pitanju trogodišnje devojčice u visokim petama oglasila i njena majka, opravdavajući se da Suri štiklice nosi zbog baleta koji počinje da vežba.

Image Hosting by imagefra.me

6 KOMENTARA

  1. covece kakvi su frikovi
    jadno dete
    a moglo je biti tako srecno
    bogati i poznati roditelji, ceo svet ih voli, a oni frikovi ……cccc

  2. nisu normalni…vecina holivudskih zvezdi mari samo da im dete lepo izgleda,da ide u poznatu,najbolju i najskuplju skolu na svetu…da govori nekoliko jezika od svoje 4-5 god a da li je to dete srecno i zdravo boli ih uvo….ovo je cist primrer…samo da je lepo obucena za fotografe a njeno zdravlje?!! to se niko ne pita ?!! :o /:\

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.