194
Producenti “X Factora” u strahu zbog nastupa Miley Cyrus

Producenti “X Factora” u strahu zbog nastupa Miley Cyrus

194
SHARE

Berlin: 2013 Bambi Awards

Miley Cyrus večeras će nastupiti u šouu “X Factor”, koji njeni fanovi očekuju s nestrpljenjem, dok su producenti emisije u strahu da se ne ponovi nešto slično njenoj izvedbi na dodeli MTV VMA nagrada.

Izvori tvrde da u “X Factor” timu vlada prava nervoza pred ovaj nastup: “Miley kao da je na misiji da bude što kontroverznija tako da su svi pomalo nervozni. Rekli su joj da mora da se smiri za X Factor.”
Sa druge strane, slavna pevačica već je otkrila neke detalje o svom nastupu, najavljujući da će biti sjajan i drugačiji. “Ovog puta uradiću nešto pomalo drugačije, smislili smo nešto sjajno za ovaj nastup, to je sve što ću da kažem”, rekla je ona, te dodala: “Taj prostor je ogroman i zastrašujuć. Čudno je pevati pred sudijama, iako neće mene ocenjivati. Neobično je to što ste zajedno sa svim drugim pevačima. Tako da sam htela da uradim nešto što će me odvojiti i stvoriti utisak kao da sam u intimnom prostoru.”

Autor: Life Content
Foto: SIPA

10 KOMENTARA

  1. Kako lupetaju.Nijedan nastup na TVu joj nije bio skandalozan,uvek je bilo uzivo,kad je radila snl imala je akusticne nastupe,a za mtv je rekla da to nije grammy,tako da je mogla nesto tako da uradi.Znam da ce glasom oduvati sve.

  2. Iskreno,i ja bih bila…. :-) Nisam sigurna da je Miley dobar izbor za ovu vrstu emisije… :-)

  3. pa naravno da ih je strah kadje zena neopisivo vulgarna i perverzna… ne mogu da verujem od koga prave ”zvezde” cccc

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.