148
Producenti American Idola demantuju da izbacuju Mariah Carey iz šoua

Producenti American Idola demantuju da izbacuju Mariah Carey iz šoua

148
SHARE

Maraih Carey ponovo se našla u centru pažnje javnosti kada su se pojavile glasine da će je u sred sezone šoua “American Idol” zameniti njena koleginica Jennifer Lopez. Ipak, slavna pevačica nije se osvrnula na ove navode, a producenti tvrde da su glasine daleko od istine.

Pre nekoloko dana mediji su preneli da su producenti popularne emisije nezadovoljni radom Mariah, koja je jedan od sudija, i da planiraju da na njeno mesto ponovo dovedu J-Lo, ali portparol rijalitija demantovao je ove glasine za Hollywood Reporter: “Ovo je samo još jedna smešna glasina u vezi sa sudijama Idola, koja je najverovatnije nastala iz priča o tome da će Jennifer nastupiti u finalu.” Da su priče neistinite potvrdio je i producent Nigel Lythgoe koji je rekao: “Nisam uključen ni u kakve razgovore o tome da će Jen zameniti Mariah ove sezone.”
U poslednjoj epizodi emisije, Mariah nije želela ni da spomene ove glasine i koncentrisala se na svoj posao.

Autor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. Bravo, možete objaviti i to da će Mariah svoj povratnički singl “Beautiful” (ft. Miguel) čija će premijera singla i video-a biti Maja 6, 2013. :)

  2. @Oceni pozitivno +1△★❤Harry Potter-my obsession❤★△Micy-belieber,swifty.directioner4ever problem ti je u tome što si je ona previše umislila i samu sebe naziva divom, zato se ja bojim da tako nebi i beyonce postala nadam se da nece

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.